De voorschool is voor peuters van 2,5 tot 4 jaar. De voorschool is gevestigd in het souterrain van basisschool Het Podium.

Openingsdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30-12.00 en 12.45-15.15. De ochtend en middag groep bestaat uit 15 peuters. Op de groep staan twee vaste pedagogische medewerkers, Fatima en Cindy.

Fatima en Cindy zijn werkzaam op de vier voorschool dagen. Zij zetten zich met enthousiasme en liefde in voor de ontwikkeling van de kinderen.

De voorschool leidsters werken met het educatieve programma Puk & Ko. Het is een totaalprogramma dat zich richt op de brede ontwikkeling van peuters. Taalontwikkeling staat daarbij voorop, ook is er o.a. aandacht voor sociaal-communicatieve vaardigheden, rekenen, motoriek, zelfredzaamheid etc. De kinderen leren deze vaardigheden spelenderwijs, via kleine en grote groepsactiviteiten. Hiermee bereiden we de kinderen voor op de basisschool.

Meer informatie (o.a inschrijving) is te vinden op de website van Partou: www.partou.nl. Ook kunt u contact opnemen met de voorschool door te bellen 06 22 54 67 40 of een email te sturen naar teampszemmyandriessestraat56@partou.nl